Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Θέλει μπροστάρη τη νεολαία ο Σκανδαλίδης

"ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΤΥΠΟ"





Ως προσκεκλημένος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Χαλκίδα, ο βουλευτής και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης, όπου συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση που οργανώθηκε στην καφετέρια «Στρογγυλό» της παραλίας.

Δηλώνοντας ικανοποιημένος που βρίσκεται «ένα όμορφο δειλινό, σε μια όμορφη πόλη, ανάμεσα σε νέους ανθρώπους», ο Κ. Σκανδαλίδης, κατά την ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι η ώρα των μεγάλων λόγων και των συνθημάτων αλλά της αυτοσυγκέντρωσης και του καθορισμού νέας πορείας.
Καταφερόμενος εναντίον της Κυβέρνησης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η χώρα, που στο παρελθόν πέτυχε πολλά, βρίσκεται πάλι σε οριακό σημείο και είναι ανοχύρωτη, γιατί δεν παρεμβαίνει στις εξελίξεις, αλλά παραμένει απλός θεατής». «Η Δημοκρατία γίνεται όλο και πιο ατελέσφορη και μελαγχολική. Πρέπει να βρούμε το νήμα της ιστορίας, που μας συνδέει με το σήμερα και το αύριο», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ κάλεσε τη νεολαία να σηκώσει το βάρος της νέας εποχής και να μπει πρωτοπόρα στον αγώνα.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του νεαρού μέλους της νεολαίας του κόμματος, Σπύρου Παπαδά, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του και παίρνοντας το μικρόφωνο αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων «γιατί το επίσημο κεντρικό ΠΑΣΟΚ έρχεται να μου πει τι θα κάνω, αντί να ζητήσει γονατιστό συγνώμη για όσα έκανε και γιατί οι διοργανωτές δε ρίσκαραν μια ανοιχτή συγκέντρωση». Απαντώντας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, έσπευσε να πει ότι προσυπογράφει την τοποθέτηση Παπαδά. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τις τοποθετήσεις και άλλων νεολαίων, ενώ πριν αποχωρήσει, ο κ. Σκανδαλίδης προέτρεψε «να ξαναβρεθούμε, να δώσουμε υπόσταση σε όσα λέμε», σημειώνοντας ότι «η κρίση είναι μεγάλη και δεν την έχουμε ξεπεράσει ακόμα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση εκτός από μέλη της νεολαίας, βρέθηκαν νυν και πρώην βουλευτές του κόμματος στο νομό, καθώς και άλλα τοπικά πολιτικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: