Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Πρόταση της ΚΝΕ για φθηνές και δημιουργικές διακοπές στο Αχλάδι

Μπορεί το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο, ωστόσο φέτος θα είναι ακόμα περισσότεροι οι νέοι, που δεν θα καταφέρουν να κάνουν διακοπές ή θα αναγκαστούν να κουτσουρέψουν πολύ τις διακοπές τους, λόγω κόστους. Οι διακοπές για όλο και περισσότερο κόσμο και ειδικά για τους νέους, από δικαίωμα, μετατρέπονται σε πολυτέλεια.
Σε μια εποχή που οι διακοπές για όλο και μεγαλύτερα τμήματα της νεολαίας, από δικαίωμα μετατρέπονται σε... πολυτέλεια, η ΚΝΕ κάνει μια πρόταση για φθηνές και δημιουργικές διακοπές.
Από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 15 Αυγούστου θα λειτουργεί το κάμπινγκ διακοπών της ΚΝΕ, στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας, στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού των εργαζομένων της "Τυποεκδοτικής". Πρόκειται για μια λύση φθηνών, αλλά και δημιουργικών διακοπών για κάθε νέο και νέα.
Με μια συμβολική συμμετοχή, 3 ευρώ την ημέρα, οι κατασκηνωτές θα μπορούν όχι μόνο να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και να συμμετέχουν στις καθημερινές πολύμορφες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που θα οργανώνονται στο κάμπινγκ, να γνωρίσουν την περιοχή, τις ομορφιές και την ιστορία της Βόρειας Εύβοιας, συμμετέχοντας στις εκδρομές που θα οργανωθούν κατά τη διάρκεια του κάμπινγκ.
Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, η ΚΝΕ προγραμματίζει τη δρομολόγηση πούλμαν από Αθήνα για το Αχλάδι (με ενδιάμεση στάση στη Χαλκίδα) σε δύο ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον. Επίσης, το ΚΤΕΛ Εύβοιας έχει καθημερινά δρομολόγια στις 12.30 και 14.30 για το Αχλάδι του δήμου Νηλέως (τιμές: 7 ευρώ απλό, 5,2 ευρώ φοιτητικό). Σε συνεννόηση με τις οργανώσεις της ΚΝΕ μπορεί να γίνει η μετακίνηση από το Αχλάδι για το χώρο του κάμπινγκ με αυτοκίνητο.
Όσοι έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο όμως, μπορούν από τώρα να προγραμματίσουν τις διακοπές τους για το Αχλάδι σε όποιες ημερομηνίες επιθυμούν, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας του κάμπινγκ.
Πληροφορίες για όλα τα παραπάνω μπορεί να πάρει κανείς από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ και στα τηλέφωνα: 22210 82680 και 6973311598.

Δεν υπάρχουν σχόλια: