Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Κράτησαν όμηρο 52χρονη «για χρέη»

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΥΒΟΙΚΟ ΤΥΠΟ"

Μια περίεργη υπόθεση ομηρίας, απασχόλησε το Σαββατοκύριακο τις αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας.
Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, αστυνομικοί του Τμήματος Χαλκίδας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 55, 49 και 23 ετών αντίστοιχα, κατοίκους Αθηνών, ως δράστες για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση σε βάρος ημεδαπής, ηλικίας 52 ετών, κατοίκου Αθηνών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται οι δράστες διαπράχθηκαν νωρίτερα την ίδια μέρα, στο Δ.Δ. Αγίας Άννας Δήμου Νηλέως Ευβοίας.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν στην εξοχική κατοικία της παθούσης, ζητώντας να τους δώσει χρήματα, που όπως είπαν τους χρωστούσε. Καθώς εκείνη αντέδρασε την ακινητοποίησαν, τις πέρασαν χειροπέδες αστυνομικού τύπου και την κράτησαν παρά τη θέληση της όμηρο επί τρεις ώρες.

Στην συνέχεια οι συλληφθέντες δράστες, υπέβαλαν έγκληση – μήνυση κατά άλλων πέντε ημεδαπών, κατοίκων Αθηνών, για κακόβουλη βλασφημία, εξύβριση, απειλή, απλές σωματικές βλάβες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος τους. Από Αστυνομικούς της ιδίας Υπηρεσίας συνελήφθησαν οι τρεις εκ των δραστών, ενώ αναζητούνται ακόμη οι υπόλοιποι δύο.

Οι συλληφθέντες, έξι συνολικά άτομα, μαζί με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, αποσταλούν σήμερα κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: