Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Τα θερμά τους ευχαριστήρια εκφράζουν με επιστολή τους προς τον βουλευτή Εύβοιας, Σίμο Κεδίκογλου οι Δήμαρχοι Ιστιαίας, Αρτεμησίου και Ωρεών, κκ Καπόλος Ιωάννης, Ζάχος Χριστοφής και Σταματίου Γιάννης, για την ουσιαστική και ταυτόχρονα αποτελεσματική συμβολή του στην ένταξη των περιοχών τους στην Παρέμβαση του άξονα «ΤΡΙΑ» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013, «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ».
Το κείμενο της επιστολής των τριών Δημάρχων έχει ως εξής:
«Με την παρούσα επιστολή εμείς οι Δήμαρχοι Ιστιαίας- Αρτεμησίου-Ωρεών εκπρόσωποι των Διοικητικών Περιφερειών μας, έχοντας επίγνωση των μεγάλων δυσχερειών ανάπτυξης καθώς είμαστε άμεσοι αποδέκτες των προβλημάτων, σας εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια για την ουσιαστική και ταυτόχρονα αποτελεσματική συμβολή σας στην ένταξη των περιοχών μας στις περιοχές παρέμβασης του άξονα «ΤΡΙΑ» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ»), μετά την έγγραφη ειδοποίησή μας από το αρμόδιο Υπουργείο.
Η ένταξη των περιοχών μας στο προαναφερόμενο πρόγραμμα κι η σωστή διαχείρισή του στρέφει τον τόπο μας προς την κατεύθυνση της προόδου σε τομείς νευραλγικής σημασίας, τομείς που έως και σήμερα κινούνται στο γενικότερο περιβάλλον ύφεσης.
Για το λόγο αυτό κ. Βουλευτά και για τη βέβαιη στήριξή σας στην πορεία υλοποίησης του προαναφερόμενου προγράμματος, καθώς και στα λοιπά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας, σας ευχαριστούμε και να είσθε σίγουρος ότι τις προσπάθειές σας και ο πιο δύσπιστος πολίτης της περιοχής μας θα τις αναγνωρίσει βλέποντας έργα τα οποία είναι το επιστέγασμα κάθε προσπάθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: