Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ
Ζητάμε όλοι συγνώμη από την οικογένεια του Αυστραλού νεαρού που αντιμετωπίζει τον θάνατο από τον υπόκοσμο της «διασκέδασης» και της νύχτας
Το πρώτο και αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο του Καταναλωτικού Κινήματος είναι το δικαίωμα στην Ασφάλεια του καταναλωτή . Ο καταναλωτής πρέπει να είναι (και να αισθάνεται ) ασφαλής είτε στην εργασία του είτε στην οικία του είτε στη διασκέδασή του. Και αυτό αποτελεί ανελαστική υποχρέωση της Πολιτείας, του Κράτους που δεν εκχωρείται, που δεν μεταβιβάζεται ούτε σε «σεκιουριτάδες», ούτε σε φουσκωτούς, ούτε σε νταήδες, ούτε λύνεται με κάμερες .
Η πεζή αστυνόμευση και ο φιλικός αστυνομικός της γειτονιάς αποτελεί το μόνη λύση και αν υπήρχε κοντά στο χώρο του συμβάντων στη Μύκονο η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική.
Τέλος καλούμε, τους νέους ιδιαίτερα καταναλωτές, στην διασκέδασή τους να μποϋκοτάρουν τα μέρη που εποπτεύονται από αυτής της μορφής υπόκοσμο, γιατί και την σωματική ακεραιότητα τους διακυβεύουν (όπως αποδεικνύεται) αλλά και συντηρούν με τα χρήματά τους αυτές τις υποβαθμισμένες μορφές «διασκέδασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: