Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ



Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ

ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ – ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»

Ελ. Βενιζέλου 12 , 341 00 Χαλκίδα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


* Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Σωματείο μας και αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

* Το Νέο αυτό Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα ως εξής:


Πρόεδρος : Χρήστος Πολλάλης (ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΝ ΠΛΩ)
Αντιπρόεδρος : Αντώνης Μαργαρίτης (ΧΑΛΚΙΔΑ – LA FIAMA)
Γεν. Γραμματέας : Χρήστος Κουτσαύτης (ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓΓΕΛΗΣ)
Ταμίας : Δημήτριος Δημητρίου (ΧΑΛΚΙΔΑ – ΒΡΑΧΟΣ)
Αναπλ. Γραμματέας : Γεώργιος Μποσνάκης (ΠΟΛΙΤΙΚΑ)
Μέλη : Βασίλειος Μπαρούτας (ΠΟΛΙΤΙΚΑ)
: Ευθύμιος Θέμελης (ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ.ΜΗΝΑΣ)


* Αμέσως μετά την συγκρότηση σε Σώμα ο απερχόμενος πρόεδρος του Σωματείου Κωνσταντίνος Ζηνέλης, που σημειωτέον δεν υπέβαλε υποψηφιότητα λόγω συνταξιοδότησης , ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη και επεσήμανε ότι λόγω των δυσκολιών της εποχής, επιβάλλεται να εργαστούν όλοι εντατικά και με σύμπνοια.

* Οι δυσκολίες των καιρών είπε ο κ. Ζηνέλης , απευθυνόμενος στα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., επιβάλλουν σε όλους σας και κατ επέκταση σε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να επιβιώσουν, να εργάζονται με υπευθυνότητα , με σεβασμό στον συνάδελφο , με σεβασμό στον πελάτη και κυρίως με σεβασμό στον ίδιο τους τον εαυτό.

* Με υπευθυνότητα , ειλικρίνεια , σεβασμό , εργατικότητα και συλλογική προσπάθεια , αν αυτά τα εφαρμόσετε , δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, είπε κλείνοντας την μικρή του παρέμβαση και με αυτό τον τρόπο κλείνοντας και την συνδικαλιστική του πορεία.


* Ο από τους αρχαιότερους στο Σωματείο Χρήστος Κουτσαύτης και επί σειρά ετών συνεργάτης στο Διοικητικό Συμβούλιο με τον Κώστα Ζηνέλη, εξέφρασε προς τον απερχόμενο πρόεδρο τις ευχαριστίες του, για τις από ιδρύσεως του Σωματείου , πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο Σωματείο, ο Κώστας Ζηνέλης.

* Αποτέλεσε είπε, φωτεινό παράδειγμα για όλους τους νεότερους η εργατικότητά του , η εντιμότητά του , οι δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούσε πάντα , το ότι έβαζε πάντα μπροστά το συλλογικό συμφέρον , το ότι δίδαξε σε πολλούς την συνδικαλιστική ιδέα και την συλλογική προσπάθεια , το ότι σε τελική ανάλυση παραμελούσε την επιχείρησή του για να προσπαθεί να επιλύσει προβλήματα άλλων συναδέλφων.

* Αυτή του όμως την προσπάθεια , αυτούς τους κόπους του οι συνάδελφοι το αναγνώρισαν με τον τρόπο τους.


* Εκτός από το τοπικό Σωματείο των Καταστηματαρχών Εστιάσεως και Αναψυχής που διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος διατέλεσε και:

Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εύβοιας
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείο Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Εύβοιας
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας και για 4 χρόνια Α΄ Αντιπρόεδρος
Εκπρόσωπος στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος
Μέλος στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Ελλάδος
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιστιστικών Σωματείων Ελλάδος


* Για την προσφορά σε όλους αυτούς τους φορείς και κατ επέκταση, την προσφορά του Κώστα Ζηνέλη στους συναδέλφους επαγγελματίες ο Χρήστος Κουτσαύτης, μετέφερε τις ευχαριστίες όλων του κλάδου, εκφράζοντας την βεβαιότητα, πως αν όλοι που είναι σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο, μιμηθούν κατ΄ ελάχιστον τον Κώστα Ζηνέλη, θα έχουν αύριο να επιδείξουν αρκετά και θα μπορούν με βεβαιότητα να πουν, ότι και η δική τους θητεία ήταν πετυχημένη.


* Μετά από αυτή την αναφορά του Χρήστου Κουτσαύτη στον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Ζηνέλη τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν απόψεις για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους στον κλάδο και δήλωσαν δια του νέου προέδρου κ. Χρήστου Πολλάλη ότι θα αγωνιστούν για την επίλυσή τους με αγωνιστικότητα , συλλογικότητα , με τεκμηριωμένες προτάσεις , με παραστάσεις και αν χρειαστεί και με κινητοποιήσεις.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: